top of page

Disclaimer

Website-informatie Hypo's & Hikes

We zijn graag zo transparant mogelijk naar jou als bezoeker van deze website. We delen daarom graag onze werkwijze.

Onjuistheden en aansprakelijkheid

We streven ernaar deze website up-to-date te houden door de juiste informatie aan te bieden. Toch kan het gebeuren dat informatie verouderd is of onjuistheden bevat. Hypo's & Hikes (handelsnaam onder Studio Guusje) kan hier op geen enkele manier voor aansprakelijk worden gesteld.

Immers is de inhoud van artikelen op deze website mede afhankelijk van derden, de datum van een bezoek aan een pagina en onze persoonlijke ervaring en mening. We stellen het op prijs wanneer je onjuistheden op deze website met ons deelt via mail@studioguusje.nl, zo kunnen we de betreffende tekst aanpassen en voorzien van de juiste informatie.

Copyright

Alle teksten op deze website zijn eigendom van Hypo's & Hikes en beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele-eigendomsrechten. Niets van deze publicaties mag zonder toestemming op welke manier dan ook gekopieerd of verspreid worden. Het is wel toegestaan om de geboden informatie te downloaden en printen voor eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor vragen over gebruik kun je contact opnemen via mail@studioguusje.nl.

 

Hyperlinks

Studio Guusje is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden na een bezoek aan een andere website via een link op deze website of op een andere manier, wordt uitgesloten.

Affiliate links

Binnen de artikelen op deze website worden soms affiliate links geplaatst. Als je via de link iets koopt, ontvangen we daar een kleine vergoeding voor. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. De vergoeding wordt gebruikt om deze website te onderhouden en lezers van nieuwe content te voorzien.

Wijzigen disclaimer

Studio Guusje heeft het recht om de inhoud van deze disclaimer te wijzigen zonder dit vooraf te vermelden. Wijzigingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

bottom of page